Vigyázzunk a Montemar hotellel !

Görögország Rhodes-Lindos

Ott-tartózkodás ideje: 2008. jún. 02.  - 2008. jún. 16. (14 nap)

1 hozzászólás I 2 358 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. jan. 31. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar csermanek Beszámolója

Cimkék: Görögország  Lindosz  Montemar  Questor  Rodosz 

Rodoszon eltöltött 2008-as nyaralásunkkor sok megrázó dolog ért minket. A három csillagos szállodacsoport, a Montemar Village, ahol megszálltunk, tartogatott egy kis meglepetést: az ágyak deszkái le voltak szakadva, a fürdőszoba penészes volt, a lámpák mocskosak voltak, a szoba hemzsegett a hangyáktól, a teraszra pedig folyamatosan csöpögött a víz a felettünk lakók légkondijából. Az italok borzalmasak voltak. Például az ouzo, amit a hotelnben adtak, nem lett fehér a bele öntött víztől, mint ahogy az igazi ouzo szokott. A szálloda strandján a nyugágyak kb. 30 cm-re voltak egymástól.
Nyaralásunk 4. napján tűz ütött ki Rodoszon, ami a második héten elérte a Montemart is. Míg a többi utazási iroda buszai már megérkeztek vendégeikért, a miénk, a Quaestor nem szállította el az utasait, többszöri telefonálás ellenére sem. Ismét bérelnünk kellett egy kocsit (mert az elmúlt napokban folyamatosan el kellett utaznunk a füst miatt) és elmentünk Lindoszba, a szomszédos településre, amíg a tűz el nem aludt. A görögök a legnagyobb tűzben is megtartották a sziesztáikat, így sajnos nem igazán oltották a tüzet.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
janihaverja - 2010.02.01. 20:06

Bocs a gondolatomért, de én erre már gimnazista koromban, még az átkosban rájöttem: EZÉRT NEM KELL SOHA UTAZÁSI IRODÁVAL UTAZNI!!! Magánszervezésben minimum félár, ha nem kevesebb, és sokkal jobb szolgáltatást kapsz. Úgyhogy bátorság, a legközelebbi "beleugrás az ismeretlenbe" című esetleges mutatványhoz, ha meg meritek lépni, soha többet nem lesz csalódás.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina