Nem az igazi

Görögország Kolymbia Irene Palace

Ott-tartózkodás ideje: 2011. aug. 07.  - 2011. aug. 15. (8 nap)

0 hozzászólás I 1 949 látogató olvasta. Rögzítve: 2012. ápr. 30. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szala01 Beszámolója

Cimkék: best reisen  dino  görög  lindos  lop  rodosz  tenger  tolvaj 

Irene Palace értékelése
szala01 még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

4.2

Eddig 1 utazó értékelte.

Két kis gyermekünkkel indultunk nyaralni, Best Reisen Irene Palace **** All Inclusive volt a befizetett nyaralás. A légitársaság a csodás Travel Service volt, mikor befizettük az utat a gép indulása délelőtt 11.30 ra volt kiírva, gondoltuk ez elég jó, a gyerekek nem repültek még, így látnak mindent, élmény lesz. Mire indultunk ( kb 2 hét) 3* változtatták meg az indulást, a végső, amire mentünk a reptérre már 22.30 volt, amit még tovább csúszott. Kb 1.5 órát álltunk sorban, kisgyerekekkel, mivel ugye Dino Clubos út, így elég sokan voltak gyerekkel, akik kevésbé voltak türelmesek, mivel álmosak, fáradtak voltak már. A gép persze még késve is indult, kb 00.30 kor indult. A gépen lepukkan, kopott ülések, felszolgáló eszközök voltak. Az út kb 2 órás volt, a csomagokkal, egyébbel semmi gáz nem volt, transfare kb 20-30 perc volt a szállodába. A személyzet, magyar animátorok segítőkészek voltak és a helyzetet megértve gyorsan kapott mindenki szobát, kb reggel 5 órára :( A szálloda erős ***, semmiképp nem ****, kicsit szocreál, beépített szekrény ajtajába bele reszelve - marva egy luk, hogy a bejárati ajtót nyitni lehessen pl.
A tenger csodaszép kép és tiszta, viszont azért tiszta, mert a reklámozott homokos kaviscsos dolog csak a partra igaz, a tengerben sárgadinnye méretű kövek vannak mindenhol, amin nem lehet sérülés nélkül közlekedni. Az ételek átlagosak, semmi extra, néha visszaköszönt valami előző napi tészta salátának bekeverve :) Amúgy pozitívum a magyar este, mikor magyar ételek voltak. A Dino Clubos játszótér klassz, van kis kalózhajó, meg nagy műanyag csúszda ház is, viszont vannak ott maradt, félig leszerelt játékok, kiálló veszélyes vas alkatrészekkel.
Aztán a jobb dolgok, a szálloda kertje dugig van banán fákkal, nagyon hangulatos, a személyzet, főként a magyar animátorok, idegenvezető, nagyon segítőkészek, csak pozitív dolgokat lehet mondani rájuk. A sziget gyönyörű, érdemes autót bérelni, pl a szállodában található kölcsönző kiváló, a tulaj nagyon jó fej, de pl a szálloda kijáratával szemben található Rhodes Cars szintén jó választás, nagyobb választékkal.
Mi kocsit béreltünk, így jártuk be a szigetet, így eljutottunk oda is ahova fakultatív program nem visz.
Lindosz gyönyörű, nagyon hangulatos, de Rodosz kikötője szintén szép. Mi elmentünk a sziget legdélebbi pontjára a két tenger találkozásához, fantasztikus volt, főleg hazafelé az út szélén a kis vendéglő a tenger gyümölcseivel. Érdemes megnézni a Tsambika Beach et is, viszont itt ért minket a legrosszabb élmény, ugyanis hazafelé kb 15 percre szaladtunk le fürdeni és a tök üres utasterű kocsinkat feltörték és az útlevelektől kezdve a fényképezőig ,gyerekek játékaival, úti gyógyszereivel, pelenkáival együtt mindent vittek. Másnap rendőrség, ahol volt már elfogott tolvaj, aki Lindoszon lopott fényképezőt is iPhonet, szóval ha valaki megy, nagyon figyeljen, mert tele vannak a nyaraló övezetek pakisztáni, indiai stb :) tolvajokkal, akik nyaralókra pályáznak :( Szóval elég vegyes a kép, a tenger, a városok - falvak szépek, az emberek a válság miatt sajnos már nem olyanok mint régen, a szállás pedig eléggé más mint amit az ember befizet. Galéria sajnos nincs, mert a gépemet ellopták :(
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina