Négy gyerekkel 1000km-re az otthontól

Bulgária Sveti Vlas Privilege Holiday Club

Ott-tartózkodás ideje: 2006. aug. 01.  - 2006. aug. 09. (8 nap)

0 hozzászólás I 2 716 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. júl. 25. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar bagacs Beszámolója

Cimkék: apartman  medence 

bagacs értékelése:

4.8

Az értékelések összesen:

4.8

Eddig 1 utazó értékelte.

Az apartmant Budapesten foglaltuk az Autoklub travel-nél 1 héttel az indulás elött. Kaptunk egy térképet, hol tudjuk majd a kulcsokat átvenni(egy Arany parti szálloda) és egy ottani telefonszámot. Rendben megtaláltuk a szállodát, ahol a fenti apartmanról semmit sem tudtak. Elő a vochert és az apró betük között megleltük, hogy nem a recepcióra, hanem a szálloda parkolójában üzemelő utazási irodába kell mennünk. Mivel Bulgáriában 1 órával volt több mint itthon az iroda már zárva volt. Telefon az összekötőnek, hogy mi a teendő. Ő éppen a burgaszi repülőtéren volt, egy másik családot várt. Kb 1 óra múlva érkezett meg, mi addig az igen élénk esti forgatagot szemléltük, közben be is sötétedett. A sötétben úgy 15perc autózás után érkeztünk meg az apartmanhoz, ahol a kivilágított medencék látványa lenyűgözte a gyerekeket. Elfoglaltuk a szobáinkat, beállítottuk a klímákat és egy esti fürdőzéssel zártuk a napot.
Másnap kezdtük a felfedezést. Teljesen újonnan épített házak orvosi rendelővel, közérttel, étteremmel, utazási irodával, bárral, grill hajóval a medence közepén. A legnagyobb apartmanok a legfelső szinten vannak, így jó kilátásunk volt az egész komplexumra. Sajnálattal fedeztük fel, hogy a saját tengerpart még nem használható, mert még nincsenek kiépítve az ehhez szükséges kiszolgáló egységek(pl. Not guarded area).
Az apartman teljesen felszerelt konyhával kellemesen berendezett szobákkal kényeztetett minket. A belső árak az itthoniakat idézték, de a környéken számtalan lehetőség adódott sokkal olcsóbban.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Magyar  Română  Slovenčina